Skip to main content

View Post [edit]

Poster: MOstatepubs Date: Jun 8, 2015 9:21am
Forum: faqs Subject: IA uploader not working for me, either

I have tried on June 5 and today (June 8) to upload a PDF using Firefox and Chrome on my work network and off of the work network, and whether I use the saved metadata or the uploader link all I get is a blank page with only the Internet Archive banner showing. There is nothing else on the page, so I can't even try to load an item. What should I do?

Reply [edit]

Poster: THP Date: Jun 8, 2015 9:50am
Forum: faqs Subject: Archive uploader not working - June 8, 2015

We have tried uploading from different computers using Firefox, Chrome and IE to no avail.

After many attempts it finally shows the 'Share you files' screen.

The file is placed in the upload position, Archive informs its uploading, and finishes at impossible speed.
The description and all necessary data is written on the form (Title, description, keywords, Author, License...)

At the bottom the option to "Select a specific collection" opens only partially. It shows only some generic collections. It does not show our collection or any other collection. At the bottom the system shows a large "Or", after which the screen ends.

After several attempts we choose anything (Other item, or Audio item), but nothing else happens.
There is no "share your files" button.

We are not able to share the uploaded file. The system does not show all the necessary commands to finish the job.

We have tried at leat a dozen times since yesterday. We have also tried with the 'Classic uploader'.
When we click again on Upload, sometimes it informs the file is already saved, other times it uploads again. But afterwards nothing else works.

The attached image shows the "Or" at the end which finishes all uploading possibilities at the moment.

Many thanks for your help.

Attachment: ArhiveOr150608.JPG

Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Jun 8, 2015 3:10pm
Forum: faqs Subject: Re: Archive uploader not working - June 8, 2015

should be working now.

Reply [edit]

Poster: MOstatepubs Date: Jun 9, 2015 8:05am
Forum: faqs Subject: Re: Archive uploader not working - June 8, 2015

Yes, it is working for me now.